Medewerker AO/IC

Functie

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige Medewerker AO/IC die audits uitvoert op de (zorg)processen van Pieter van Foreest, hierover onafhankelijk rapporteert en voorstellen tot verbetering doet.

 

Functieprofiel

Werk dat boeit
Je voert op deskundige, kritische en onafhankelijke wijze audits uit naar de processen van Pieter van Foreest, dit betreft voornamelijk de zorgproductieregistratie en de administratieve processen. Deze processen toets je op externe regelgeving en interne richtlijnen; en richt je op de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de proces-uitkomsten. Je rapporteert hierover op onafhankelijke wijze en draagt voorstellen aan ter verbetering. Je stelt een eigen werkplanning en prioritering op en stemt je werkzaamheden af met de externe accountant en de (zorg)inhoudelijk audits. Daarnaast werk je mee aan het verantwoorden van gerealiseerde productie.

 

Bedrijfsprofiel

Wij willen excellente zorg en behandeling leveren en vinden het belangrijk dat de verschillende organisatieonderdelen relatief autonoom opereren. Zorg, hulp en advies afgestemd op de persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Onze organisatie bestaat uit zo'n 25 locaties in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

 

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau zoals bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Accountancy en aantoonbare werkervaring in het vakgebied (Wlz, Wmo & Zvw)
 • Je hebt kennis van het vakgebied Administratieve Organisatie en Interne Controle 
 • Je hebt kennis van relevante processen en systemen
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving in de zorg
 • Je hebt relevante en actuele kennis en ervaring van AO/IC werkzaamheden bij een andere zorginstelling
 • Je opereert zelfstandig en zelfbewust binnen de context van een zorginstelling
 • Je beschikt over de volgende competenties: kritisch, onafhankelijk en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Kortom: wij zoeken een collega die van aanpakken weet, enthousiast is en die onze waarden: Samen, jezelf zijn en boven verwachting meer dan vanzelfsprekend vindt en zo samen met het lijnmanagement en professionals de interne controle en verantwoording verder intern op de kaart zet.

Aanbod

 • Een prettige en professionele werksfeer
 • Contract op basis van 32-36 uur per week
 • Een salaris o.b.v. de CAO VVT (FWG55)
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleiding- en specialisatiemogelijkheden, bedrijfsfitness en fietsregeling

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wil je meer informatie over de functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Tjerk Overduin (Manager Finance & Control) telefoonnummer: 015 515 5051.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Direct solliciteren

Datum: 17-11-2017
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband:
Aantal uren: 32-36