Financieel Specialist Zorg

Functie

Finance4Care zoekt voor haar team interim-specialisten een nieuwe collega Financieel Specialist Zorg.

Functieprofiel

In deze functie werk je, afhankelijk van je ervaring, expertise en opleidingsniveau, in interim-functies op het gebied van Finance en Control bij onze zorgklanten. Hierbij valt te denken aan (business)controller, hoofd planning en control, hoofd administratie etc.

Naast het uitvoeren van opdrachten bij onze klanten is het actief en inhoudelijk onderhouden van je netwerk belangrijk. Je signaleert kansen in de markt en levert een actieve bijdrage aan het vergroten en delen van kennis. Binnen je eigen team, bij opdrachtgevers en binnen je netwerk.  Je opereert zelfstandig, maar niet alleen; je bent onderdeel van een team interim-specialisten.
Als interim-specialist van Finance4Care kun je ook ingezet worden voor adviesopdrachten in de zorg van Baker Tilly Berk. Voor vraagstukken over compliance, fiscaliteiten of juridische kwesties in de zorg werkt Finance4Care namelijk nauw samen met de accountants, belastingadviseurs en juristen van Baker Tilly Berk.

Bedrijfsprofiel

Finance4Care detacheert financials in de zorgsector. Onze belangrijkste motivatie is om de bedrijfsvoering te ontzorgen. Onze mensen staan met ‘de voeten in de modder’ en investeren tijd in het delen van hun kennis en ervaring. Op de werkvloer bij onze opdrachtgevers, maar ook via het initiatief Zorgkennis.net en door het ontwikkelen van trainingen op het snijvlak van bedrijfsvoering in de zorg. Deze trainingen worden aangeboden via Baker Tilly Berk, waar Finance4Care onderdeel van is. Samen met de accountants, belastingadviseurs en juristen van Baker Tilly Berk helpen wij organisaties in de zorgsector hun bedrijfsvoering te versterken.

Functie-eisen

Wij zoeken een financieel specialist zorg die:

• Een ondernemende en klantgerichte professional is.
• Een afgeronde WO-opleiding bedrijfseconomie of accountancy heeft.
• Een aantal jaren werkervaring heeft, waarvan 1 tot 3 jaar ervaring in de zorg.
• Wet- en regelgeving kent als geen ander.
• Proactief, omgevingsbewust en resultaatgericht is en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om een stevige gesprekspartner te zijn.
• Een echte teamspeler is die van aanpakken weet en die bereid is samen met het team het best mogelijke te presteren bij de klant.
• Beschikt over een rijbewijs en bereid is om te reizen.

Aanbod

Wij bieden:

• Een afwisselende functie door de diversiteit aan opdrachtgevers in de zorg.
• Carrièreperspectief.
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 32 vakantiedagen, leaseauto, iPhone en Macbook.
• Flexibele werktijden.
• Je opereert zelfstandig, maar niet alleen; je bent onderdeel van een team interim-specialisten die in een prettige en informele sfeer met elkaar samenwerken.
• Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling:

– Mogelijkheid om intern én extern opleidingen te volgen.
– Collega’s met veel kennis en ervaring die jou coachen bij opdrachten.
– Periodiek intervisie-bijeenkomsten en kennissessies waar we inhoudelijke thema’s voor de zorgsector bespreken.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site. Een (e-)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Edwin Kalbfleisch tel. 06-55340782.

Direct solliciteren

Datum: 23-08-2016
Regio:
Dienstverband: Detachering / Interim
Aantal uren: