Financiering van de zorg

sep 28

Financiering van de zorg

“Via de nieuwsbrief van Zorgkennis.net zag ik de training “Financiering van de zorg voor startende financials” voorbij komen en omdat ik nieuw ben in de zorg heb ik erop ingeschreven. De kennis van de beide trainers en de energie / het enthousiasme waarmee ze de stof overbrachten vond ik stimulerend. Daarnaast vond ik het ter beschikking stellen van diverse ‘overzichten’, waarin bijvoorbeeld de verschillende financieringsstromen werden uitgewerkt, erg handig. Ik gebruik ze nu af en toe als naslagwerk. De training sloot erg goed aan op ontwikkelingen in onze organisatie en is zeer geschikt voor medewerkers die voor het eerst in aanraking komen met de zorg. Eén van mijn collega’s gaat de training binnenkort ook volgen!”
De begeleiding en ondersteuning binnen zorgorganisatie Zozijn zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Gideon Elshof is Manager Business Control bij Zozijn en hij heeft, samen met een collega, in september een training gevolgd die werd gegeven door Kim Brand en Edwin Kalbfleisch van Finance4Care.