Accretio training: 15 mei 2019

feb 18

Accretio training: 15 mei 2019

Hoe maak je zorgmanagers in de langdurige zorg vertrouwd met bedrijfsvoering? Het antwoord is even simpel als het middel: via een spel. Een spel dat niet alleen in theorie gespeeld wordt, maar dat de dagelijkse praktijk is. Het Accretio Zorgspel leert zorgmanagers beter sturen met een krimpend budget. Zodat zij de kwaliteit van de geboden zorg op hun afdeling kunnen (blijven) verbeteren met een lager budget.

Wat is het Accretio Zorgspel?
Het Accretio Zorgspel is een bordspel (serious gaming) dat speciaal ontwikkeld is voor zorgmanagers en teamleiders in de langdurige zorg. Het spel verbetert de financieel-administratieve kennis en vaardigheden en biedt een helder inzicht in de wijze waarop jaarbudgetten strakker beheerd kunnen worden zonder dat dit ten koste gaat van het niveau van de geleverde zorg.

Hoe werkt het Accretio Zorgspel?
Het Accretio Zorgspel laat zorgmanagers vanaf de eerste spelronde ervaren hoe ze hun jaarbudget kunnen beheren zonder dat er overschrijdingen ontstaan. En dat het bijhouden van de financiële administratie en de urenregistratie voor hun afdelingen veel meer is dan een verplichte invuloefening. Het Accretio Zorgspel leert zorgmanagers ook hoe ze de informatie van hun eigen administratie beter kunnen ‘lezen’. Zodat ze niet alleen tijdig, maar vooral ook slimmer gaan sturen op ontwikkelingen.

Voor wie?
Zorgmanagers en teamleiders in de langdurige zorg

Trainers
Menno Nieuwenhuize & Yvonne van der Vat

Kosten
€ 625 per persoon (inclusief lunch, exclusief omzetbelasting)

Datum
15 mei 2019

Tijd
9.30 – 16.30 uur

Locatie
Van der Valk, Breukelen

Het is ook mogelijk om de training in-house te verzorgen. Voor meer informatie neem contact op met Yvonne van der Vat of Menno Nieuwenhuize.

PE-punten
6

Aantal deelnemers
Maximaal 15 deelnemers, bij voldoende aanmeldingen zullen we een tweede training plannen.

Aanmelden
U kunt zich middels de site van Baker Tilly aanmelden. Klik hier.