Sluit je aan bij Finance4Care! Wij hebben de leukste vacatures in de zorgsector

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij de échte interim specialisten. Ervaring in de zorgsector is daarbij een randvoorwaarde. Wij detacheren specialisten in de zorg die niet alleen goed zijn op hun vakgebied, maar ook de verbinding maken binnen een zorgorganisatie. Wij zoeken interim professionals die in staat zijn meerdere ballen in de lucht te houden. Wij zijn op zoek naar jou als jij kennis van en ervaring hebt met bijvoorbeeld zorgcontractering, controlling, financiële administratie, zorgadministratie, informatiemanagement en risk management.

Wil jij samenwerken met Finance4Care? Stuur ons je CV!

CV en contactgegevens uploaden

Wat biedt Finance4Care jou?
  • Collega’s met veel kennis en ervaring die jou coachen bij een interimopdracht bij een zorginstelling. Je staat er nooit alleen voor.
  • Periodiek intervisie-bijeenkomsten waar we inhoudelijke thema’s voor de zorgsector bespreken. Je maakt onderdeel uit van ons kennisnetwerk.
  • Gratis deelnemen aan onze trainingen, je kennisniveau neemt toe. Finance4Care verstrekt PE punten voor de trainingen waar je aan deelneemt.
  • Maak deel uit van onze ‘pool’ van interim professionals. Wij beschikken over een uitstekend netwerk met uitdagende interim vacatures. Dit maakt het je makkelijk in de acquisitie van nieuwe opdrachten.
  • Toegang tot uitgebreide kennisbank op Zorgkennis.net

Momenteel hebben onze opdrachtgevers de volgende interim vacatures vacant:

Financieel Specialist Zorg

Finance4Care zoekt voor haar team interim-specialisten een nieuwe collega Financieel Specialist Zorg.

...
Solliciteer direct

Junior en Senior interim controller

Ben jij vakinhoudelijk sterk en een gedegen controller in de zorgsector? Wij zoeken junior en senior controllers met ervaring binnen de langdurige ...

Solliciteer direct

Senior Financieel Specialist Zorg

Heb jij ruime ervaring als interim-specialist en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Finance4Care zoekt een senior financieel...

Solliciteer direct

Interim senior zorgadministrateur

Ben jij vakinhoudelijk sterk en een gedegen zorgadministrateur in de zorgsector? Wij zoeken een senior zorgadministrateur met ervaring binnen de la...

Solliciteer direct