Hoe pakken wij het capaciteitsvraagstuk van uw zorginstelling aan?

U heeft een interim professional nodig én een specifiek vraagstuk? Net als een circus is een (capaciteits)vraagstuk tijdelijk van aard. Nadat de tent is opgebouwd en de show is gegeven, wordt alles weer afgebroken. De volgende stad wacht. Veel van uw vragen spelen ook bij andere zorginstellingen. Het is vaak niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Wij delen onze ervaringen en oplossingen graag met u.

Deze tevreden klanten gingen u voor

Bekijk onze referenties
Co-creatie

Eerder bedachte oplossingen dienen als startpunt. Wij werken die, samen met u, als maatwerkoplossing voor uw zorginstelling uit. Al deze ontwikkelde instrumenten nemen onze interim professionals in hun gereedschapskist. Hun inzet levert op deze manier direct meerwaarde op voor uw zorginstelling.

Selectie van de beste interim kandidaat

Voor u zijn kwaliteit en deskundigheid vanzelfsprekend. Voor ons ook. Wij zijn geen ‘cv-schuivers’. De kwaliteit van ons werk borgen wij door alleen interim medewerkers met een bewezen track-record aan u voor te stellen. Zo bent u gegarandeerd van een gekwalificeerd interim professional.

Bundelen van krachten

Onze interim oplossing reikt verder dan extra mankracht alleen. We selecteren niet alleen de beste interim medewerker voor uw zorginstelling. We bieden pragmatische oplossingen voor uw bedrijfskundige vraagstukken. Dát is onze toegevoegde waarde.

Vinger aan de pols

Regelmatig overleg hoort bij onze aanpak. Bent u tevreden over de inzet van de interim medewerker? Wat zijn uw verwachtingen over de duur van de detachering? Wij horen graag hoe het gaat, zodat wij samen met u het gewenste resultaat bereiken.