Finance4Care:
Professionals met zorgkennis

Finance4Care is een financieel adviesbureau voor de zorg. We detacheren financials in de zorgsector. We bieden ook trainingen aan op het snijvlak van bedrijfsvoering en zorg. Onze belangrijkste motivatie is altijd om in de bedrijfsvoering te ontzorgen. Dat betekent dat we vanuit veel praktijkervaring in de zorgsector én de bedrijfsvoering continu op zoek gaan naar hoe het anders/slimmer kan. Zodat het geld zoveel mogelijk naar de zorg zelf gaat. Zorg is immers de core business van úw zorginstelling. Als de echte specialist helpen wij u als opdrachtgever, en daarmee ook de gehele sector. Ontzorgen en kennis delen is wat wij doen: wij zijn professionals met zorgkennis.

Interim oplossingen op maat

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van direct inzetbare interim specialisten (minimaal hbo-niveau met veel ervaring in de zorgsector) voor interim oplossingen op maat.

Bekijk onze oplossingen
Kennis delen

Finance4Care organiseert via Baker Tilly Berk trainingen voor financieel professionals in de zorg. Wij zijn ook de drijvende kracht achter Zorgkennis.net, een kennisbank waar u zorgkennis kunt brengen én halen.

Vacaturebank voor vaste banen in de zorg

Naast vacatures voor interim professionals faciliteert Finance4Care ook een uitgebreide vacaturebank voor vaste banen bij onze opdrachtgevers.

Vaste vacatures doorgeven

Finance4Care

Wij van Finance4Care laten u graag zien met wie u zaken doet. Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u, geheel vrijblijvend, informeren wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseur Gertjan Postma.

Gertjan Postma

Senior Manager Healthcare

T: + 316 52 76 56 44

mail (1) linkedin

Menno Nieuwenhuize

Adviseur

T: +316 14 03 13 52

mail (1) linkedin

Finance4Care

Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht
T: 030 258 70 00
KvK: 57614962
Btw: NL815374999B01

mail (1) linkedin

Bekijk hier onze brochure

Finance4Care - contact

Blogs van onze adviseurs