Training Financiering van de zorg – 23 september 2019

feb 18

Training Financiering van de zorg – 23 september 2019

Word je in je nieuwe financiële functie direct geconfronteerd met wet- en regelgeving en afkortingen waar je het bestaan niet van kent? Na deze training heb je een solide basis om in een financiële functie in de zorg aan de slag te gaan. De zorgfinanciering kent voor jou geen geheimen meer en je bent op de hoogte van actuele kennis en afkortingen.

De leerstof en casus worden behandeld aan de hand van beleidsregels vanuit de VVT-sector, die grotendeels ook van toepassing zijn voor de gz-sector. Daar waar de beleidsregels voor de gz-sector afwijken van die voor de VVT zal dit worden benoemd. In grote lijnen wordt de leerstof onderverdeeld in Kader zorg. Financiering van de zorg, Registratie en facturatie van zorg, en Vastgoed.

Doelgroep
De training is geschikt voor (startende) controllers, hoofden administratie, financiële managers en managers uit de zorg.

Over de trainers
Kenmerkend voor de training is dat er naast theoretische kennis ook veel tijd is voor praktische tips van de docenten die dagelijks op de  werkvloer werkzaam zijn. Aan het einde van de training kun je direct aan de slag binnen je eigen zorgorganisatie.

De trainers zijn Yvonne van der Vat en Menno Nieuwenhuize.

Data
23 september 2019

Tijd
09.00 – 17.00 uur

Plaats
Van der Valk, Breukelen

Kosten
€ 625 per persoon (exclusief omzetbelasting)

PE-punten
6

Aanmelden
Je kunt middels de site van Baker Tilly aanmelden. Klik hier.