Finance4Care kent de zorg en deelt kennis.

Finance4Care is onderdeel van Baker Tilly Berk. Wij bieden trainingen aan op het snijvlak van zorg en bedrijfsvoering. Voorbeelden zijn trainingen rondom financiering in de zorg en expertsessies met specialisten op hun vakgebied. Vaak gaat dit over de zorg, maar soms ook over andere sectoren waar iets van te leren is. Al onze trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk van financials bij zorginstellingen.

Hoe maak je zorgmanagers in de langdurige zorg vertrouwd met bedrijfsvoering?

Scherp geprijsd

We bieden onze trainingen tegen scherpe tarieven aan. Dit vanuit de visie dat kennisdelen laagdrempelig moet zijn en we graag in contact zijn met de sector. Dat maakt leren nog leuker.

PE geaccrediteerd

De trainingen van Baker Tilly Berk  zijn PE geaccrediteerd. Permanente Educatie (PE) is erop gericht de kennis van de accountants binnen hun vakgebied te onderhouden. Voor de PE punten ontvangt u een certificaat.

Leren van elkaar

Op Zorgkennis.net kunt u kosteloos actuele kennis brengen en halen. Via dit platform kunt u gelijkgestemden raadplegen over de toepassing van wet- en regelgeving en praktische uitvoering in de zorg.

Agenda trainingen

Inhouse training: Het Accretio zorgspel

Het spel verbetert de financieel-administratieve kennis en vaardigheden en biedt een helder inzicht.. Read More →