Workshop de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering + boekpresentatie – 14, 21 en 28 november

okt 04

Workshop de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering + boekpresentatie – 14, 21 en 28 november

De laatste jaren staan de kosten van de zorg steeds meer onder druk. U herkent dit ongetwijfeld. De verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering is daarom een steeds belangrijker thema binnen de langdurige zorg. Naar aanleiding hiervan hebben we een boek geschreven: Zorgroman, de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering.

De Zorgroman gaat over Francien. Een manager die de switch heeft gemaakt naar de zorg. Zij is verantwoordelijk voor het managen van een zorgafdeling. De roman laat zien waar zij allemaal tegen aanloopt in haar nieuwe functie, als zorgmanager. De roman geeft u inzicht in de verschillende financieringsstromen en het samenspel tussen control en zorg, van begroting tot het verantwoorden van de resultaten.  

Doelgroep
Wordt u, als zorgmanager, teamleider of controller, dagelijks geconfronteerd met het leveren van kwaliteit binnen de gestelde normen en budgetten? En wilt u meer vertrouwd raken met de bedrijfsvoering in de langdurige zorg? Meldt u zich dan aan voor de workshop. Daarnaast ontvangt u het boek Zorgroman, de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering.

Tijdens interactieve sessies krijgt u inzicht in de verbanden tussen indicaties, de zorgvraag, personele bezetting, inkomsten en kosten. Het doel van de workshop is de verbinding tussen bedrijfsvoering en zorg te stimuleren.  

Over de trainers
Kees van den Berg is als mede-eigenaar van de KLVB Groep al vele jaren actief als trainer in diverse organisaties. Na voorheen docent en opleidingsmanager te zijn geweest in het hbo, heeft hij nu als ontwikkelaar en trainer, van onder andere verschillende managementgames, bijgedragen aan de ontwikkeling van het financieel inzicht van vele medewerkers in de zorg en daarbuiten.

Edwin Kalbfleisch heeft jarenlange ervaring in de zorg in verschillende financiële functies en als adviseur. Daarnaast geeft hij verschillende trainingen op het gebied van de financiering in de zorg.

Rob van den Berg kent organisaties vanuit verschillende oogpunten. Voorheen vervulde hij functies als verpleegkundige, software-ontwikkelaar, controller en directeur bedrijfsvoering. Hij is bijna 10 jaar werkzaam als zelfstandige en heeft verschillende verandertrajecten geleid bij zorginstellingen. 

Yvonne van der Vat heeft als finance consultant bij Baker Tilly Berk Advisory Healthcare ervaring in verschillende functies op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg, van AO/IC tot business control. Daarnaast geeft zij trainingen over de financiering in de zorg. 

De trainers van 14 november zijn Yvonne van der Vat en Rob van den Berg. Op 21 november zijn de trainers Kees van den Berg en Rob van den Berg. En op 28 november zullen Yvonne van der Vat en Edwin Kalbfleish de workshop verzorgen. 

Data en Plaats
14 november 2018, Van der Valk, Zwolle
21 november 2018, Van der Valk, Houten
28 november 2018, Van der Valk, Breukelen 

Tijd
13:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 12:45 uur)

Kosten
€ 99 per persoon (exclusief omzetbelasting), daarbij ontvangt u een digitale versie van het boek, Zorgroman, de verbinding tussen zorg en bedrijfsvoering.

PE-punten
3 PE-punten

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website van Baker Tilly Berk.